Blogia
BÀSQUET ALGEMESÍ FEMENÍ

Partit precremada de torrons???? Fa?

 

Hola xiques després del gran partit del diumenge (grata sorpresa la que ens vam trobar) m’agradaria que diguereu qui pot acudir aquest dimarts a l’entrenament per a  que no torne a passar l’incident del dimarts passat. La meua idea seria fer un entrene lúdic, si al senyor entrenador li sembla bé  (prepararé un joc per a escalfar i després fer un super partit prenadalenc). Que vos pareix estaria molt bé, no? Ara ja aneu deixant les postres respostes com a comentaris i farem recompte.  A!!!!!! a més a més aprofitar per a dir que hem de parlar de l’amic invisible, la data del sopar ja està clara, serà el primer divendres després de reis, falta aclarir el  tema sorteig , també podeu deixar les vostres opinions, ok xatis?????

A i per si algú vol vore el resum del partit que fan al blog de l’Alzira ací teniu l’enllaç:

http://noubasquetalzira.com/archives/1272#more-1272

 

6 comentarios

ex 17 -

PER MI VOTE PER LO QUE PENSA RAQUEL DEL AMIC INVISIBLE, SERA MES SURPRISE. PER CERT I PARLANT DEL PARTIT DEL DIUMENGE, ENHORABONA A TOTES PERQUE FEREU UN PARTIDASO DE P.M.

9 -

Jo també aniré a l'entrenament. Ties que pareix que el blog funciona son les 10 del mati i ja heu contestat 4 em cau la llagrimeta i tot de l'emoció solament ha tardat un any en passar açò!!!! fins després

11 -

Jo també aniré hui. I lo del regalito sorpresa me pareix rebé. I espe no et preocupes per ales talles que al final embre acavem regalant bolsos, jejeje

8 -

compteu amb mi esta vesprada. I del regal em pareix bona la idea de raquel, sempre i quan no siguen camisetes i a alguna li toque una que no es la seua talla. De totes es pot parlar al entrene.

Dani -

Por mi Ok, aunque si que me gustaría que habláramos 5 minutos para extraer conclusiones del partido. Nos vemos luego

6 -

Yo me apunto al entrene de mañana. Respecto al amigo invisible yo voto por lo que comentamos ayer de comprar cada una un regalo y el día de la cena repartir, ya que veo complicado hacer sorteo antes.